Uzina AUTOMECANICA Moreni

Uzina AUTOMECANICA Moreni

“Putere si traditie”

Scurta Prezentare

Uzina Automecanica Moreni este o societate cu productie si servicii diversificate in mai multe domenii de activitate, civile si militare, avand ca principal obiect de activitate fabricarea de transportoare blindate pe roti, tehnica militara, constructii mecano-sudate,reparatii precum si satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.


PRODUSE AUTOMECANICA

Produse militare

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 1

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 1

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 2

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 2

Autospecială de intervenţie
AM 7.0 M

Autospecială de intervenţie
AM 7.0 M


PRODUSE SPECIALE

Turela
RCWS-RO

Module Senilate

Freza pentru Zapada

PRODUSE CIVILE

Constructii sudate

Constructii metalice, Stalpi gondola, stalpi gsm, stalpi inaltatensiune,

Piese si ansamble pentru industria de automobile
Pivoti, Cardane punti motoare, Diferentiale autoblocabile, Punti motoare rigide, Sasiuri si componente de caroserie, Roti dintate si pinioane conducatoare, Armatura pentru tampoane de cauciuc si bucsi, Camasi de cilindru, Componente de suspensie(bascula inferioara si superioara, Rezervoare de combustibil, Dispozitive pentru industria auto.

DESPRE NOI

UZINA AUTOMECANICA MORENI

Pe parcursul celor 50 de ani, a realizat peste 15 000 de produse , majoritatea destinate exportului in spatiul ex-Sovietic, fosta Republica Democrata Germania, Algeria, Bangladesh.
Produsele fabricate la UAM au participat la multe misiuni de securitate si stabilitate de, mentinere a pacii si a ordinii publice in diferite tarii precum : Iugoslavia,Irak, Afganistan Urmand tendinta generala a reconversiei industriei militare, uzina de la Moreni a trecut si la fabricarea de produse civile si de asemenea la practicarea si dezvoltarea unei game largi de servicii. Proiectarea asistata de calculator si noile tehnologii folosite la Moreni (taierea tablelor de blindaj cu instalatie LASER, instalatie de calire in mediu controlat, instalatie de sudura MIG-MAG-WIG) asigura materializarea proiectelor in produse de inalta calitate. Pentru a realiza toate acestea, fabrica a dezvoltat un sistem de control bazat pe standardul SR EN ISO 9001 – 95, UAM fiind acreditata de Organismul Militar de Certificare, Acreditare si Supraveghere inca din 1997.

ro_RORomanian